Ubuntu Portalen

Create a Open Source webpage

Lämna en kommentar

Det är viktigt att ha en webbnärvaro för ditt företag, även om det är inte mer än en enkel informationssida. Dina kunder kommer att leta efter en webbplats för att lära sig om ditt företag innan de letar efter en telefonbok eller tidningsannons. Du kan publicera och underhålla din webbplats själv, och med dessa fem Öppen källkod webbplatser, är det billigt och enkelt.

Med hjälp av en kostnadsfri tjänst som Gmail, Hotmail eller Yahoo ser amatörmässigt, och varför ska du marknadsföra sina företag? E-postadressen artist@gmail.com stöder inte en konsekvent identitet eller hjälpa människor minns dig. Det kostar bara ca  per år för att hålla ett registrerat domännamn, och det är lätt att hitta.

Vilka Webbhotel har Linux Lösning?

Binero

Crystone

FSData

Surftown

Här har ni, fem öppen källkod webbplats – i ordning från små-och enkel att stora-och-funktion-fullsatta. De har alla flera teman för att anpassa deras utseende, spam filter, stöd för flera språk, kräver ingen kodning kunskap och bör alla vara tillgängliga på någon bra webbhotell.

Textpattern

Textpattern är ett bra val för en text-tung sida med till exempel massor av tutorials, detaljerad produktinformation, meddelanden, pressmeddelanden eller en VD blogg full av djupa tankar. Du kan enkelt skicka och organisera bilder också.

Textpattern använder webbaserad administrationskonsol och inkluderar slick verktyg som en vanlig text-to-Web-sida omvandlare, läsbar rena webbadresser (som också Sökmotoroptimering barn, mycket flexibel organisation och kategorisering och trevlig kontroll av läsare . kommentarer skriva och redigera nytt innehåll är snabb och intuitiv, och dess layout kontrollerna inte göra dig galen – du kan faktiskt göra dina sidor och artiklar ser ut som du vill ha utan strid.

Dotclear

Dotclear liksom Textpattern är vänlig mot författare och redaktörer med enkla formatering, redigering och layout verktyg som inte kommer i din väg. Det finns moduler för att importera ditt innehåll från andra bloggar och trevlig multimedia förvaltning.

Ännu bättre, har det funktioner som inte finns i de flesta andra plats byggare: tillgänglighet för punktdisplayer och skärmläsare. Glöm inte din synskadade eller tangentbord / mus-nedsatt kunder eftersom deras pengar spenderar exakt samma som alla andras, och även i denna moderna 21-talet de är fortfarande förbises av de flesta företag.

WordPress.com

WordPress är två olika saker: WordPress är fri öppen källkod blogga program som du laddar ner och installerar på din egen webbserver, och WordPress är en webbplats som är värd WordPress bloggar, med både gratis och betalas tjänster. Det är den mest populära blogging webbplats och av goda skäl – WordPress är snabb att lära sig.

Du kan bokstavligen skapa och publicera en ny webbplats på några minuter. Om du är helt ny för att bygga din egen hemsida, rekommenderar jag att registrera dig för ett gratis WordPress konto för praktiken. Detta inkluderar 3 GB lagringsutrymme, ett statistiksystem så att du kan se var trafiken kommer ifrån, spamfilter och 100 + gratis teman.

En gratis WordPress konto inte tillräckligt för ett företag webbplats, eftersom du inte kan använda ditt eget domännamn. Istället får du en underdomän som mysite.wordpress.com. Detta är bra för en personlig webbplats eller praktiken, men för ett företag bör du spendera några dollar att använda ditt eget domännamn.

Drupal

Drupal är den mest flexibla webbplats byggmästare och CMS, vilket också gör den till den mest framtidssäkra. Du kan börja i liten skala, lära dig runt, lägga till funktioner och innehåll i din egen takt, och Drupal kommer att växa med dig. Dess administrationsgränssnitt är en elegant, dynamisk överlagring med kontroller lämpliga till den sida du är på, så allt du behöver är alltid framför dig.

Drupal har en enorm utvecklare och användare gemenskap slänga ut coola teman och tillägg dag efter dag, så om det finns någon specifik funktion som du vill det är förmodligen ute någonstans. Det är lite overkill för en enkel plats, men om du vill att möjligheten att växa med tiden och lägga till funktioner, så Drupal är ett utmärkt val.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s